Navigation Menu+

De Gemeente Arnhem presenteert een uniek woningbouwproject; een echt eiland in Schuytgraaf om op te wonen. Een mooi maar tegelijk ingewikkeld project om te verkopen. Ik vond het geweldig om vroeg bij de planfase betrokken te worden. Door het ontwikkelen van een sterke positionering en strategie konden andere partijen daarna snel en scherp aan de slag met het uitrollen van de middelen.

Concept
Bij het presenteren van het concept zijn er diverse idee├źn gepresenteerd waarbij 2 loungestoelen de basis vormde van de campagne om de locatie naar de mensen toe te krijgen en werd er een persbericht geschreven waarbij er een volledig eiland te koop was.

Alle ruimte voor mooi wonen
Uit de positionering: Bij het project de eilanden is er ruimte om je eigen kavel te kiezen. Sterker nog er is ruimte om de grootte en de positie van je kavel te bepalen. Er is ruimte voor jouw stijl, architectuur en bouwstijl. Ruimte voor jouw indeling, leven en visie. En wat er overblijft is ruimte voor het prachtige uitzicht op natuur en water. Kortom: Alle ruimte voor mooi wonen!

In samenwerking met Het Lab uit Arnhem is de brochure en het vervolg van de campagne verder uitgewerkt.