Navigation Menu+

Flyers NIEKTECH

Posted on feb 2, 2023 by in Marketing communicatie, Ontwerp, Opmaak |

NIEKTECH is al 15 jaar actief in de audio en videomarkt. Hierbij zetten zij vol in op domotica en zien dit als de verbinder tussen gemak en techniek. Ze helpen klanten aan de beste oplossing voor hun smart home- en bedrijfsoplossingen.

Om op een laagdrempelige manier klanten in de directe omgeving te vinden, ontwikkelde NIEKTECH in samenwerking met Studio Jeroen Baars een aantal flyers. Hierbij wordt een concreet aanbod gecombineerd met een korte persoonlijke kennismaking. In het woud van internetaanbieders en grote landelijke ketens mis je soms de vakman om de hoek die je direct een vraag kunt stellen. En waarbij je ook het gevoel hebt dat je direct goed geholpen wordt.

Een vertrouwd gezicht is hierbij belangrijk. Hiervoor hebben we in de basis van de leaflets een vaste kolom aan de rechterkant waar naast de call to action juist de focus zit op het vertrouwen.

Op momenten dat het minder druk is kan een medewerker gemakkelijk een paar straten voorzien van passende flyers. Ook kan tijdens een opdracht bij de buren een aanbieding in de bus worden gedaan. Zo is de inspanning minimaal en nog te meten ook. Naast de flyers zijn er headers en banners gemaakt van de acties zodat de online uitstraling herkenbaar is voor nieuwe klanten.