Navigation Menu+

Mindcenter

Posted on apr 8, 2018 by in DTP, Huisstijl, Opmaak |

Mindcenter Vianen is een fantastische evenementenlocatie waarbij er een diverse creatieve ruimtes rondom een centraal plein zijn opgezet. Jeroen van der Sluis zag dat door zijn idee er veel creatieve sessies plaatsvonden bij Mindcenter. Alle evenementen die hij hoste inspireerde hem om een Whitepaper op te zetten over creatief denken. Dit resulteerde in een Word-document vol foto’s, teksten, quotes en opdrachten. 

Dit was nog geen boek en ook niet geschikt om in te zetten om nieuwe klanten te prikkelen om langs te komen. Hierbij hebben we na een gezamenlijke start een stramien opgezet binnen de bestaande huisstijl en hiervan en mooi pakkend boekwerk gemaakt. Voor de cover hebben we boomstammen gebruikt om het gevoel van creëren, stapelen van ideeën en organisch groeien te verbeelden. 

Het boekje is daarnaast succesvol ingezet bij beurzen, activiteiten en rondleidingen waarbij het door ontvangers nooit weggegooid wordt. Hierbij zijn keuzes als papier, bindwijze en afwerking sleutels waarbij een vormgever je goed kan helpen.