Navigation Menu+

Zachtfruit Schalkwijk

Posted on okt 13, 2022 by in Communicatie, Concept, DTP, Marketing communicatie, Ontwerp, Opmaak, Positionering, Strategie |

Al ruim 40 jaar is Zachtfruit Schalkwijk een toonaangevend bedrijf op het gebied van de teelt, het sorteren en verpakken van zachtfruit. Dat gebeurt dan ook allemaal in Schalkwijk (Provincie Utrecht). Op 36 hectare verbouwen ze rode bessen en bramen. Daarnaast zijn ze een zeer innovatief bedrijf en kunnen ze met de huidige technologie├źn het hele jaar rode bessen leveren.

Van de eigen oogst wordt icm ander lokaal zachtfruit diverse jams, sauzen en bramensap gemaakt. Hiervoor wilde ze een nieuwe lijn met etiketten neerzetten die beter opvalt in het winkelschap en waarbij de verschillende producten elkaar versterken; meer herkenning.

Ook het verhaal van de teler moest beter zichtbaar worden; ruimte voor de bijen, zorg voor de natuur en een vollere en pure smaak.

Daarnaast hebben we gekeken hoe we in dezelfde lijn herkenbaar kunnen zijn op de winkelvloer met winkelposters, narrowcasting, schaapsstroken en woblers. Natuurlijk werd er ook aan gedacht aan stoepborden en vlaggen.

Hiermee helpen we Zachtfruit Schalkwijk om zich beter lokaal te positioneren en goed zichtbaar te zijn in supermarkten en landwinkels door een frisse en eigentijdse lijn neer te zetten.